Monday, July 25, 2011

Telur Kura-kura

Kura-kura andak bertelur. Kura-kura yang takde kapel pun boleh bertelur ke? Ke ada yang buat perkara sumbang pada kura-kura tu tapi tak nak bertanggungjawab?

Ingat itik je yang bertelur all the time tak kira ade kapel ke tak.


Haih.. Betina rupenye kau eh si pemalas.. Tau nak makan tidur makan tidur je. Dah la makan banyak. Sekarang dah bertelur. Bertelur la banyak-banyak lagi. sebijik mane cukup. Haha..

First time tengok telur kura-kura. Teruja sekejap. 



6 comments:

h a i z am said...

hahhhh... klu la telur tu menetas, kuar anak.. anak sape la gamaknye kan. hahahhaha. xkan ko kot wawa... hahhaha. ak sgt excited nak tau telur tu berembrio/x. hrp2 ade nyawa la. ;)

wawanubulan said...

anak aku?? erkk.. aku mane ade napsu kat kura-kura la weh... nanti kalau ade ape2 jadi aku bagitau tv 3... haha...

h a i z am said...

Hahha! okeh. kemain lg demand. nak tv3. haha

MIERA said...

wah, telur kure-kure.. mmg lonjong eah?

wawanubulan said...

lonjong la kot miera... dah kuar macam tu... cube cari kat internet... haha...

amy amiza said...

wah...mcm comel je telur dia...