Monday, July 4, 2011

OMG!! I baked my blog

My blog! Masuk dalam oven today. Huuuu.... Bile keluar jadi macam ni:


Serious shoot sedap! Tapi nak siapkan sebijik kek tu gaye nak siapkan hantaran kawen je. Dah la sorang2 buat. Memang tekontang kanting la. Mak takdekan. Bile mak tau aku nak buat kek dia kate: Mak takde baru nak buat kek. 

Hehe~ Peace mak. balik nanti mak makan ye.

So aku kena la cari url baru untuk blog aku. Choc chips dah tabur kat atas cake yang dah sah sah la kene tambah esen vanilla ni dah selamat ditongsampahkan ke dalam perut kitorang adik beradik. 

Pape pun, jom makan kek yang dah diberi pakai baju coklat.. slrupppp.... erkkk! Semacam je rupe kek ni bile dah letak toping. Rasenye kat area rumah aku takde kerbau ngan lembu.

 

p/s: kuang asam kau ja. aku call nak mintak resipi nak wat topping kau tak angkat pun.. so aku makan kek kau tengok je la. 

7 comments:

h a i z am said...

WEIT!!! NAK SEBIJIK KEK CAM TU!!!!
BOLEH?!! heeeeeeeeeeeeee

wawanubulan said...

mak cik aku kate... kalau moist cake sekilo 35 ringgit... tp sb kawan2 kan mai ar dtg umah ambik...tak berkire punyehaha..

nisa said...

td siang aku paw bos aku coklat moist kek..sodap gak..ahaha..weh nnt ble aku dok umah sewa aku jmput ko wat kek k..cheese kek sodap gak..ahah

wawanubulan said...

cheese kek? kau ingat aku ni chef?? aku pandai buat coklet kek tu pun kire kejayaan besar la untuk diri sendiri.. haha...

Anonymous said...

Omg i baked my blog huh??? Hahaha..aku nk sikit!!!
-shea

wawanubulan said...

omg!! Shea... artis popular.. i nak otograp boleh...Haha....

SYZAROSLI said...

aku ade kawad la tyme tu,
tu jd pon cake kau,ok la..nxt tyme kite blaja cheese cake plak ye wawa comel