Wednesday, March 16, 2011

Ole-ole dari singapore

Kalau aku blogger fames kan, aku rase aku boleh buat contest la. Macam ade satu brader tu. Die bagi ole-ole dari Bali pade 30 penghantar kad raya pertama kat die. Tapi...... Follower aku ade bape je. traffic aku pun macam haremmm. So aku boleh show off je la ole-ole aku. Lagipun semua dah ade tuan. Untuk orang ni, orang tu, orang utan. Erk! terlebih sudah.


*Aku takde rase nak post ape-ape pun hari ni. Idea spontan lepas pegi hangkut baju USS aku dari Ezi tadi. Cantik tak?

3 comments:

syzarosli said...

aq nak!

wawanubulan said...

nak yang mane satu?? banyak cantik.. kalau kau nak, kau kene bayar ar... kau dah kaye dgn nuffnang...haha

QWERTYUIOP said...
This comment has been removed by the author.