Saturday, August 20, 2011

maman itu penyayang orangnya,..

mama die percaya bila tinggal baby berdua je dengan maman. dia selalu tepuk adik dia sampai tertidur.. then dia pun join la..


see.. die penyayang kan??
Tadi... tok cukur rambut mia.. sayang tau sebab rambut dia cantik.. kalau ye pun cukur la lepas raya ke... dapat la dia beraya dengan rambut cantik dia..


2 jam nak setel rambut dia.. 5 pisau cukur guna and 4 orang tukang cukur.. gila mia buat sejarah baru.. biasanya tok cukur kepala 20 minit boleh siap. dia melalak sampai tersedu. bila pisau kena kepala dia menangis. comel gilerr.


Giler aku jeles dengan rambut budak ni.

Muka ganas nak mati... Mail lambung punya adik..


kak wa doakan rambut awak cepat tumbuh..


p/s: selamat  puasa dan hari raya...

2 comments:

SYZAROSLI said...

eeh,kak wa dy mengade gile

Anonymous said...

kakwa dia comel gile weh.... haha... kakja dia ke yang jeles nak mati sebab kakwa dia banyak spend masa dengan baby and maman. haha ~wawa