Friday, April 22, 2011

Time to get serious....! (Pinjam tajuk Haizam)

Baru lepas present BEL. Madam kata my english is good. Haha~ Tapi dia tak comment on grammar la. Adoyai!!! Bila la nak pandai grammar ni?

Bile? Bile?

Tapi biar dia la. Fikir pun buat susah hati je. 

Sekarang ni yang buat otak aku tunggang langgang terbalik tergolek adalah final exam. Yeah! I heart final exam. Love with all my heart and my soul.

Final exam is nothing! (My innerself said.)

nak tau something? Niesa dah study tunggang terbalik tergolek ape semua tu. Aku bangun tidur, Niesa tengah study! Aku pergi mandi Niesa tengah study, aku balik mandi study lagi. Woahhh!! Aku yang stress. Tapi 3 tahun kenal Niesa, die memang macam tu. Sebab tu dia grad dengan ANC! Otak pandai! Aku? dapat second class upper pun kira nasib baik la.


But tonight i'm loving you.. but tonight, aku nak kena study jugak. Tadi Ila cakap nak datang blaja investment dengan aku. Part Miss Madeena pulak tu. Mane la aku tau. Kena buat research sampai pecah otak dulu la. Tapi takkan aku nak cakap tak boleh pulak kan. Tak mau la nanti kawan ingat aku kerek sebab dorang fikir aku budak pandai. Pandai la sangat! Aku ni buat-buat pandai ade la. Pandai betul-betul tu jauh lagi. Haha~

I'm off! Nak study.

Before that, I  hope all my friend out there will do well and vey-very well in each paper. Take a good care of your health (penting tau) and come earlier to exam hall. Tidoq tu biaq kasi cukup na. 

Kepada Niesa.. Udoh-udoh le study nye. Awok dah tak larat dah nengoknye. Haha~ Aku kawan yang jahat.

Last but not least.


Jumpa mase konvo nanti eh!!!

4 comments:

QWERTYUIOP said...

u have my doa for this... aminn...
gudluck

wawanubulan said...

merci boeacoup dear...

nisa said...

ade button like tak kat cni..ahaha

wawanubulan said...

ahhh kau niesa!!! dah berbulan baru nak comment...