Wednesday, May 18, 2011

My big day

Bonjour! Ca va?

Aku baru balik rumah. Yup. Baru jejak kaki kat umah. Lepas habes exam terus ambik flight bas pergi perak. I had a very2 strawbery great days in Perak. Thanks to Ajex, Maksu, Pinat, haizam, and all lar.

We attended our convo day on sabtu 14 may 2011. Finally aku ade sijil dalam tangan yang laku nak buat cari kerja. Yeahhh!!! Good job Wawa!

Convo tu sangat la tak gempak. Bosan. Nak ambik gambar banyak2 dengan family pun tak sempat. Dengan kawan lagi la tak. Keluar dewan semua pakat hilang tah ke mane. Aiyerrr!! Nak jugak balik2 mortar ramai. Baling dalam dewan tu ke. Tapi dah semua pakat hilang.

Bese la sesi petang kan. keluar dari dewan dorang pakat kejar nak ambik gambar studio. Dah bayar kan. Kena la pegi jugak.

Ade jugak la gambar dari cam orang lain. Semua gambar ni credit to Apek mostly and syuk and haizam. Ambik dari fb dorang.





yyay!!! Dapat baling mortar!!


And this is from my cam. Aku memang lambat bab2 nak upload gambar kat fb. Orang dah berkurun upload aku baru nak terkedek2 buat. Tapi sebab aku tak ambik gambar ape2 pun kan. So tak perlu la nak upload sakan.






With my adik2. Poor angah sebab tak dapat join

Kawan aku dari part 1. Except for Nazri 

Baru lepas gaduh la. Sebab tu duduk jauh2

with Jue n Wani


See. dah kate tak sempat nak ambik gambar banyak2. Dalam rumah pun kitorang tibai jugak. Sila abaikan tilam2 tu sumer. Haha. Ramai yang datang menumpang kat umah tu terpaksa la tidor dekat rumah mangsa banjir.

Aku cakap macam aku tak menumpang dekat rumah tu. Haha.

That's the end of my convo. Hope aku dapat lagi la merasa nak convo time degree. Dapat jugak la nak merasa pakai hood kan.

TAHNIAH KAWAN-KAWAN!!

5 comments:

a i z am said...

Hoho.. we really had a fun days. congratulations for ur diploma's study level. hope we all do well in degree's lak k. Have fun deh!!

wawanubulan said...

yeah!! you too.. even aku dah jauh nun di ceruk dunia kalau tarikh tak clash aku datang convo korang.. haha...

Norul said...

hai..new follower here..br konvo ekk..kire nye i senior u la..amek kos ape

wawanubulan said...

thanks.,.. amik EM... perak eh?? same le kite... makan tempoyak aje...

QWERTYUIOP said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! pegi konvo tak hajak... wuwuwuwuwuwuwuwu~